Novice

Metrohm Autolab predstavlja nov inštrument: VIONIC powered by INTELLO

1. marec 2021

Edini inštrument z območjem napetosti ± 50 V, tokovnim obnočjem ± 6 A in elektrokemično impedančno spektroskopijo (EIS) do 10 MHz

Metrohm Autolab predstavlja nov inštrument: VIONIC powered by INTELLO
ELEKTROKEMIJA

VIONIC powered by INTELLO je instrument nove generacije, ki so ga ustvarili inovatorji elektrokemijske opreme Metrohm Autolab. Ponuja kompakten, eleganten in in futurističen dizajn, kakršnega v tej kategoriji še nismo videli. VIONIC instrument se ponaša z vrhunsko elektroniko in edinstvenimi funkcijami, ki izboljšajo učinkovitost in varnost v laboratoriju. Programska oprema INTELLO je zmogljiva in razume cilj današnjih raziskovalcev – maksimalne možnosti, čisto odkritje.

 

 

Dodatne funkcije so vključene brez dodatnih stroškov:

  • EIS
  • Analog scan
  • Second Sense (S2)

 

VIONIC ponuja edinstvene funkcije, ki odpirajo nove možnosti pri raziskavah. Možnost izbire “Floating mode” načina omogoča delo s katero koli postavitvijo celice, neodvisno od stanja ozemljitve component celice. “Pure Signal Bridge” s pilagodljivimi kabli razširja možnosti povezave, hkrati pa zagotavlja stabilnost signala.

 

Programska oprema s funkcijami, ki prihranijo čas

Programska oprema INTELLO izpolnjuje zahteve različnih uporabnikov, namenjena je tako za rutinske kot tudi za raziskovalne namene. V okencu “Main parameters” so zbrani le parametri, ki jih sami izberete, kar poenostavi potek dela in olajša izvajanje rutinski analiz.

Prenesite si brošuro

 

Če vas zanima kaj več o inštrumentu VIONIC powered by INTELLO ali pa ste zainteresirani za demonstracijo, nas kontaktirajte.

Novosti

Nov Eco KF titrator
titracije

Nov Eco KF titrator

Metrohm predstavlja nov Eco KF titrator za enostavno, varno in zanesljivo določanje vlage s Karl Fischer titracijo....
MISA analizator
Spektroskopija

MISA analizator

MISA je prenosni analizator za hitro in enostavno identifikacijo kontaminantov v različnih živilih. Analizo lahko...
12

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas