Novice

Metrohm Autolab predstavlja nov inštrument: VIONIC powered by INTELLO

1. marec 2021

Edini inštrument z območjem napetosti ± 50 V, tokovnim obnočjem ± 6 A in elektrokemično impedančno spektroskopijo (EIS) do 10 MHz

Metrohm Autolab predstavlja nov inštrument: VIONIC powered by INTELLO
ELEKTROKEMIJA

VIONIC powered by INTELLO je instrument nove generacije, ki so ga ustvarili inovatorji elektrokemijske opreme Metrohm Autolab. Ponuja kompakten, eleganten in in futurističen dizajn, kakršnega v tej kategoriji še nismo videli. VIONIC instrument se ponaša z vrhunsko elektroniko in edinstvenimi funkcijami, ki izboljšajo učinkovitost in varnost v laboratoriju. Programska oprema INTELLO je zmogljiva in razume cilj današnjih raziskovalcev – maksimalne možnosti, čisto odkritje.

 

 

Dodatne funkcije so vključene brez dodatnih stroškov:

  • EIS
  • Analog scan
  • Second Sense (S2)

 

VIONIC ponuja edinstvene funkcije, ki odpirajo nove možnosti pri raziskavah. Možnost izbire “Floating mode” načina omogoča delo s katero koli postavitvijo celice, neodvisno od stanja ozemljitve component celice. “Pure Signal Bridge” s pilagodljivimi kabli razširja možnosti povezave, hkrati pa zagotavlja stabilnost signala.

 

Programska oprema s funkcijami, ki prihranijo čas

Programska oprema INTELLO izpolnjuje zahteve različnih uporabnikov, namenjena je tako za rutinske kot tudi za raziskovalne namene. V okencu “Main parameters” so zbrani le parametri, ki jih sami izberete, kar poenostavi potek dela in olajša izvajanje rutinski analiz.

Prenesite si brošuro

 

Če vas zanima kaj več o inštrumentu VIONIC powered by INTELLO ali pa ste zainteresirani za demonstracijo, nas kontaktirajte.

Pošljite povpraševanje

 

Novice

µStat-i MultiX
ELEKTROKEMIJA

µStat-i MultiX

Predstavljamo vam napravo, ki bo vaše elektrokemijske projekte dvignila na višji nivo. Njegova fleksibilnost nudi...
123

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas