Novice

Novi Eco titrator – nova titracijska platforma pomaga zmanjšati tveganja v kontroli kakovosti

28. marec 2019
Novi Eco titrator – nova titracijska platforma pomaga zmanjšati tveganja v kontroli kakovosti

Ko gre v kontroli kakovosti kaj narobe, je ugled dotične blagovne znamke lahko hitro ogrožen. Z novim Metrohm Eco titratorjem je to tveganje enostavno izključeno. Titracija je enostavna, varna in zanesljiva, tako da lahko kdorkoli izvaja titracijo in takoj dobi rezultat.

Vedno večji pritiski na industrijo
Pritisk na majhne in srednje velike proizvajalce, za izvajanje kontrole kakovosti v skladu z uradnimi predpisi, se povečuje. Standardi so vedno strožji, predvsem na rastočih trgih. Metrohm Eco titrator, izdelan v Švici, je s konkurenčno ceno idealen za manjša podjetja, ki imajo potrebe po izvajanju kontrole kakovosti.

Zmanjšanje tveganja napak
Eco titrator omogoča enostavno in zanesljivo titracijo: uporabnik mora le izbrati zahtevano metodo, vnesti velikost vzorca in z dotikom na zaslon pričeti s titracijo. Analiza se izvede avtomatsko, izpis rezultatov je v skladu z GLP.

Popolna rešitev za številne industrije
Eco titrator je skupaj s kvalitetnimi Metrohm senzorji idealna rešitev za izvajanje kontrole kakovosti v skoraj vseh panogah – analiza vod, prehrambena industrija, galvanska industrija, petrokemijska industrija, itd.

Dober lokalni servis in aplikativna podpora
Uporabniki se lahko zanesejo na kvalteten lokalni servis in podporo, ki jo zagotavlja globalna organizacija Metrohm s podružnicami in agencijami v 120 državah.   

Novosti

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas