Novice

OMNIS NIRS analizator

9. april 2024

Metrohm predstavlja nov NIR spektrometer na OMNIS platformi

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

Z OMNIS NIRS postaja univerzalna Metrohm platforma še močnejša. Poleg vseh titracijskih konfiguracij je zdaj na OMNIS platformi podprta tudi bližnja infrardeča spektroskopija z vsemi svojimi prednostmi (hitra, enostavna, nedestruktivna tehnika, ki ne zahteva uporabe kemikalij). OMNIS NIRS je na voljo v treh različnih konfiguracijah. “OMNIS NIRS Liquid” za tekoče vzorce, “OMNIS NIRS Solid” za trdne in viskozne vzorce, in “OMNIS NIRS Liquid/Solid”, ki omogoča analizo tekočih in tdnih vzorcev na istem inštrumentu.

 

HITREJE – analiza, ki omogoča določanje več parametrov hkrati z rezultati v le nekaj sekundah

Z OMNIS NIR analizatorjem lahko enostavno analiziramo tekoče in trdne vzorce, rezultate pa dobimo v manj kot 10 sekundah. Zahvaljujoč najsodobnejši senzorski tehnologiji se tekoči vzorci hitro in natančno prilagodijo na katerokoli želeno temperaturo med 25 in 80°C, avtomatska detekcija vstavitve vzorca pa omogoča hitro analizo velikih serij vzorcev brez potrebe po interakciji s programsko opremo. Trdni vzorci se merijo v avtomatiziranem rotacijskem načinu, kar zagotavlja najvišjo ponovljivost rezultatov, celo v primeru nehomogenih vzorcev.

 

ENOSTAVNEJE – OMNIS NIRS pomeni bližnja infrardeča spektroskopija za vsakogar

Z OMNIS programsko opremo ni potrebno predhodno znanje kemometrije. “OMNIS Model Developer” (OMD) avtomatsko kreira predikcijske modele in tako omogoča enostavno integracijo NIR spektroskopije v vaš laboratorij. OMNIS NIR analizator avtomatsko prepozna posamezna držala za vzorce, kar zagotavlja, da uporabimo ustrezno vzorčno posodico, v skladu s standardnimi operativnimi postopkli (SOP). Ta funkcija in jasna navodila, ki jih zagotavlja programska oprema OMNIS, zmanjšujejo tveganje za napake uporabnika.

 

UČINKOVITEJŠE – sinergija bližnje infrardeče spektroskopije, titracij in avtomatizacije

Z OMNIS programsko opremo pridejo do izraza prednosti univerzalne platforme: uporabniki lahko enostavno kombinirajo bližnjo infrardečo spektroskopijo in titracije v popolnoma avtomatizirani postavitvi z OMNIS robotom za avtomatsko vzorčevanje. Rezultat je popolnoma integrirana rešitev, ki se lahko prilagodi zahtevam posameznih uporabnikov.

 

Prenesite si brošuro

Pošljite povpraševanje

Novice

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Z OMNIS NIRS postaja univerzalna Metrohm platforma še močnejša. Poleg vseh titracijskih konfiguracij je zdaj na...
2060 Raman analizator
Procesna analitika

2060 Raman analizator

Natančno spremljanje procesa predstavlja pomemben izziv v skoraj vseh industrijah. Zahtevnost določenih kemijskih...
2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

MPA (Metrohm Process Analytics) predstavlja najnovejšega člana 2060 platforme, 2060 the NIR Analyzer. S sodobno...
1234

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

123movies