Novice

202X Proceni analizatorji

2. november 2023

Nove, nadgrajene rešitve za natančno izvajanje procenih analiz

202X Proceni analizatorji
Procesna analitika

Metrohm Process Analytics predstavlja najnovejšo različico revolucionarnih procesnih analizatorjev serije 202X. V nenehnem  prizadevanju za odličnost je Metrohm predstavil robustno “heavy duty” (HD) različico, ki predstavlja prelom v procesni analitiki za raznovrstne industrije. 

 

Zmogljivost na višjem nivoju 

V sodobnem in dinamičnem industrijskem okolju, je doseganje izjemne zmogljivosti ter stroškovne učinkovitosti ključnega pomena. V odzivu na potrebe trga je Metrohm Process Analytics predstavil izpopolnjeno različico procesnih analizatorjev serije 202X HD. Ti analizatorji, opremljeni z robustnimi zmogljivostmi, so zasnovani, da izpolnijo stroge zahteve analiz vzorcev tudi v najzahtevnejših procesnih okoljih. 

 

Optimizirana natančnost ter povečana učinkovitost 

Ključna inovacija 202X HD procesnih analizatorjev je njihova optimizirana zasnova, ki odpravlja potrebo po dodatnih storitvah. Funkcija “Plug and Play” omogoča brezhibno integracijo v že obstoječe sisteme, kar zagotavlja nemoteno delovanje in manj vzdrževanja. S tem pristopom Metrohm postavlja nove standarde natančnosti in učinkovitosti v procesni analitiki. 

 

Izjemna vsestranskost 

Zvezdnika zasedbe sta zagotovo 2026 HD Titrolyzer ter 2029 HD Process Photometer. Analizatorji ne le, da ohranjajo svojo natančnost pri težavnih vzorcih, temveč ponujajo tudi neprimerljivo nadgradljivost, kar olajša prehod pri analizi še kompleksnejših vzorcev. Z zasnovo vzdržljivega ohišja ocene IP66, ti analizatorji zagotavljajo zanesljivost tudi v najtežjih industrijskih okoljih. 

 

Enostavno obvladovanje zahtevnih okolij 

Metrohm Process Analytics je naredil pomemben korak v zagotavljanju kemične odpornosti z vgraditvijo odpornih vzorčnih ventilov ter FEB (Flourinated Ethylene-Propylene) cevk v svoje analizatorje. Ta izboljšava razširja njihovo uporabnost v korozivnih okoljih številnih industrij, kar še dodatno potrjuje njihovo aplikativnost in vrednost. 

Prenesite si brošuro

Pošljite povpraševanje

Novice

OMNIS NIRS analizator
Spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Z OMNIS NIRS postaja univerzalna Metrohm platforma še močnejša. Poleg vseh titracijskih konfiguracij je zdaj na...
2060 Raman analizator
Procesna analitika

2060 Raman analizator

Natančno spremljanje procesa predstavlja pomemben izziv v skoraj vseh industrijah. Zahtevnost določenih kemijskih...
2060 The NIR Analyzer
NIR spektroskopija, Procesna analitika

2060 The NIR Analyzer

MPA (Metrohm Process Analytics) predstavlja najnovejšega člana 2060 platforme, 2060 the NIR Analyzer. S sodobno...
1234

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

123movies