O podjetju

Predstavitev podjetja PRIMALAB

Našim kupcem nudimo kompletne rešitve na področju laboratorijske in procesne analize, inštalacijo inštrumentov, pilotnih in industrijskih sistemov s kontrolno in regulacijsko opremo, vpeljavo testnih postopkov, razvoj analiznih metod, vpeljavo inštrumentov v varno in učinkovito delo.

Udeležujemo se strokovnih usposabljanj, nudimo usposabljanja kupcem, vzdrževanje opreme v rednem garancijskem roku ali po sklenjeni pogodbi v obdobju uporabe inštrumentov.

Podjetje Primalab d.o.o., s sedežem na Polzeli v Sloveniji, sta 1. junija 2006, ustanovila ga. Mojca Divjak Gulin in g. Simon Uršič.

S 1. januarjem 2010 je delniška družba Metrohm AG, Herisau  po skrbni izbiri izbrala naše podjetje za novega distribucijskega partnerja na celotnem trgu bivše Jugoslavije (razen Makedonije) in Albanije. S tem smo  pooblaščeni in odgovorni za prodajo, podporo, uveljavljanje garancijskih zahtevkov in servisiranje Metrohm-ovih proizvodov.

Ves čas želimo biti ob kupcih z nasveti in podporo za učinkovito rabo inštrumentov, ki so nam zaupani s strani dobaviteljev, s katerimi tesno sodelujemo. Pogosto naš program in aktivnosti preraščajo v rešitve na pilotnem in industrijskem nivoju.

Redno se izobražujemo in delamo v okolju, kjer je timsko delo odgovor na zahteve kupcev tudi v težjih tržnih razmerah.

Odločeni smo narediti vse, da bi vi dolgoročno ostali zadovoljna in lojalna stranka Primalab-a, kot člana skupine Metrohm in dobavitelja opreme in storitev iz programa, ki ga predstavljamo na naši internetni strani in ob razgovorih z vami, sedanjimi in bodočimi partnerji.

Osnovni podatki

Dolgo ime PRIMALAB, podjetje za prodajo laboratorijske in procesne opreme, svetovanje, izobraževanje tehnično preizkušanje in analiziranje, d.o.o.
Kratko ime PRIMALAB d.o.o.
Naslov Breg pri Polzeli, Pod bregom 27
Pošta 3313 Polzela
Matična številka 2221926000
Davčna številka SI23436514
Davčni zavezanec DA
Transakcijski račun 03138-1000491158 - odprt pri SKB d.d.
IBAN SI56 0313 8100 0491 158 - odprt pri SKB d.d. -   BIC: SKBASI2X

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

manganelo