Novice

2060 IC procesni analizator

2. marec 2021

Ionska kromatografija za spremljanje industrijskih procesov

2060 IC procesni analizator
Procesna analitika

Dandanes je izrednega pomena izvajanje natančnih procesnih analiz za zagotavljanje kakovosti in varnosti. 2060 IC procesni analizator proizvajalca Metrohm Process Analytics je odličen dokaz, kako preizkušeno laboratorijsko analizo integrirati v proces za avtomatiziran in kontinuirni monitoring. 

 

Natančnost rezultatov od laboratorija do procesa

2060 IC procesni analizator je celovita rešitev za analizo anionov in/ali kationov v širokem koncentracijskem območju, od ng/L do %. S kombinacijo Metrohm ionskega kromatografa in dodatnih modulov, kot so črpalke, ventili, dozirne enote, itd. nam odpre različne možnosti za integracijo laboratorijskih analiz na procesni nivo. 

 

Maksimalna modularnost

Metrohm procesni analizatorji zo znani po modularnem konceptu konfiguracije. 2060 IC procesni analizator omogoča še večjo fleksibilnost, saj lahko združimo do 4 kabinete v en sam analizator.

 

Fleksibilnost in robustnost

Obsežna priprava vzorcev in eluentov je lahko popolnoma avtomatizirana z uporabo dodatnih modulov in ultračiste vode (t.i. kabinetu za mokri del). IC analiza poteka v t.i. IC kabinetu. Reagenti so shranjeni v t.i. kabinetu za reagent in so opremljeni z integriranimi detektorji za spremljanje nivoja tekočine.

Prenesite si brošuro

Novice

µStat-i MultiX
ELEKTROKEMIJA

µStat-i MultiX

Predstavljamo vam napravo, ki bo vaše elektrokemijske projekte dvignila na višji nivo. Njegova fleksibilnost nudi...
123

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas