Novice

2060 VA/CVS procesni analizator

10. junij 2024

Metrohm Process Analytics predstavlja on-line VA/CVS analizator za analizo sledov kovin in organskih aditivov

2060 VA/CVS procesni analizator
ELEKTROKEMIJA, Procesna analitika

Voltametrija se je uveljavila kot izjemno učinkovita metoda za identifikacijo elektrokemijsko aktivnih substanc, vključno z anorganskimi ioni, organskimi ioni in nevtralnimi organskimi spojinami. Njena najpogostejša uporaba je detekcija sledov prehodnih kovin v različnih vzorčnih matrikah. V številnih industrijah je ključnega pomena zagotavljanje neprekinjenega nadzora proizvodnih procesov, kvaliteta produktov in spremljanje odpadkov, da se omogoči učinkovito posredovanje in skladnost s predpisi. Le redke analitske metode so sposobne kvantitativno določati sledi, medtem, ko se matriks vzorca spreminja zaradi nihanj pogojev v proizvodnji.

 

Celovita voltametrična analiza v različnih industrijah

2060 VA procesni analizator je izjemno uporaben inštrument v številnih industrijah. Omogoča analizo kovin in mikrohranil v hrani, krmi, vodi in drugih sestavinah. V petrokemični industriji in pri proizvodnji biogoriv omogoča detekcijo nizkih koncentracij težkih kovin pri razžvepljevanju dimnih plinov. V farmacevtski industriji igra ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti injekcij železove saharoze. Zelo pomembno vlogo ima tudi pri zaznavanju nivoja kovin v okoljevarstvenih vzorcih, morski vodi, termo-elektrarnah in kemijskih procesih. 

 

Ciklična striping voltametrija za analizo vezij ter čipov

Inštrument je bil posebej zasnovan za nadzor elektrokemičnih kopeli v procesu proizvodnje tiskanih vezij (PCB) in polprevodnikov. Najnovejši, napredni Metrohm-ov inštrument omogoča CVS/CPVS voltametrične metode. Analizator 2060 CVS procesni analizator zagotavlja natančen vpogled, ki je ključnega pomena za zagotavljanje kvalitete in optimizacijo procesov. Inštrument je opremljen z identično strojno in programsko opremo kot Metrohm profesionalni CVS laboratorijski inštrumenti, kar omogoča natančno ponovljivost CVS meritev med laboratorijskimi in procesnimi pogoji.

 

Nadgradite svojo procesno analitiko

2060 VA/CVS procesni analizatorji so zmožni spremljati do 10 merilnih mest z uporabo dveh vgrajenih programov, IMPACT in viva. Ti programi optimizirajo učinkovitost vaših procesnih analizatorjev in zagotavljajo največjo korist njihove uporabe.

 

2060 VA Process Analyzer 2060 CVS Process Analyzer

Pošljite povpraševanje

Novice

OMNIS NIRS analizator
NIR spektroskopija

OMNIS NIRS analizator

Z OMNIS NIRS postaja univerzalna Metrohm platforma še močnejša. Poleg vseh titracijskih konfiguracij je zdaj na...
2060 Raman analizator
Procesna analitika

2060 Raman analizator

Natančno spremljanje procesa predstavlja pomemben izziv v skoraj vseh industrijah. Zahtevnost določenih kemijskih...
1234

Iščete zanesljivega partnerja? Kontaktirajte nas

mangakakalot